Arcopedico sko

Sig farvel til ømme fødder

Et par sko, som tilpasser sig til foden og ikke klemmer og trykker. Lyder det ikke som en drøm? Arcopedicos brede udvalg af komfortsko kan gøre drømmen om afstressede og sunde  fødder til virkelighed.

Kender du fornemmelsen af at have ømme og trætte fødder efter mange timer på benene? At skoene strammer og føles flere numre for små? Mange danskere kender til “Problemfødder”, som gør ondt og begrænser de daglige aktiviteter. Men sådan behøver det ikke at være. Arcopedico tilbyder en række forskellige komfortsko, som aflaster fødderne og er så behagelige at have på. “Man mærker slet ikke at man har sko på” er en typisk bemærkning, når en person prøver et par Arcopedico for først gang.

Det enestående ved Arcopedico er, at skoen i høj grad tilpasser sig foden – ikke omvendt! Både sålen og overstykket har en enestående fleksibilitet, der sikrer, at skoene næsten aldrig trykker eller strammer om foden. Skoene tilpasser sig fødderne og har samtidigt den evne, at de støtter dagen igennem, så fødderne aflastes og afstresses. På den måde opnås en optimal komfort og på længere sigt sundere fødder.

Udvalgte modeller og størrelser kan ses og prøves i klinikken